Behandling erhvervsfacader

Har du tid og tålmodighed til at vente på resultat af en facadebehandling? Vi kan få din bygning næsten lige så ren med en facadebehandling som en vask. En facadebehandling er ca 80 % billigere i forhold til en vask og er mere skånsom end en vask.

Vi sprøjter et lag facaderens på facaden. Denne behandling slår alger og mos ihjel, og løsner skidt og snavs, og ved hjælp af vind og vejr vil det falde af.

Der kan gå fra 1 til 6 måneder før resultatet af en behandling vil kunne ses, alt afhængig af hvor angrebet området er af alger, mos og skidt. Nogle gange kan der gå op til et år før det endelig resultat ses. En facade kan være så hårdt angrebet, at det er nødvendigt at gentage behandlingen.

På de viste billeder ses resultatet efter en behandling.

Vi anbefaler, at gentage behandlingen hvert andet år, så I fortsat kan have en pæn og ren facade.
I skal forvente en vinduspudsning, efter vi har givet det en behandling.

Vi giver garanti på vores arbejde
Viser det sig, at I ikke kan begynde at se effekt 6 måneder efter behandling, så send os en mail eller ring til os. Så vil vi gå vores arbejde igennem sammen med jer, og lave aftale om ny gratis behandling af jeres facade.

Lad os komme forbi, og give jer et uforpligtende tilbud – se kontaktinfo

 

 

Følgende billeder er af nogle af de facader vi har behandlet i 2020, men hvor der endnu ikke er fuld effekt af behandligen. Vi tjekker løbende facaderne, og lægger løbende billeder op, så følg med…