Forside 1

25. januar 2018 Slået fra Af Lene

Beskyt dit tag mod alger og mos. Algebehandling er vigtig for dit tag eller fliser for at opnå den længste levetid. Når første mos og alger angriber en overflade, så har det samme effekt som en våd svamp. Taget eller fliser vil altså konstant være dækket af fugt, hvilket er hårdt for tagsten eller anden belægning.

Hvis ikke der bliver givet en algebehandling i tide, så kan der gennem en vinter med frost også opstå frostsprængninger som følger af alger og mos på tag eller fliser.

Det er aldrig for sent at lave algebehandling. Hos os kører vi helt gratis ud i det meste af Jylland. Det er uanset om du ønsker en algebehandling af tag, fliser eller facade.

Vi har professionelt udstyr, og kan komme frem på alle typer tag. I langt de fleste tilfælde foretager vi algebehandlingen fra jorden, og behøver derfor ikke komme op på dit tag. Læs mere på dette website om fordelepriser og bestilling.    Vi gør opmærksom på at ved meget angrebne overflader, skal man ikke forvente et helt rent resultat ved første behandling, dette vil kræve 2-3 behandlinger.       En effektiv algebehandling kan være en rigtig fornuftig investering. Det er en god ide at beskytte sit tag med en algebehandling så alger og mos ikke ødelægger dit tag ved frostsprængninger og andre skader, da disse bevoksninger holder på fugten.

Dit tag kommer til at se bedre ud og du beskytter dit tag, hvilket kan forlænge levetiden på dit tag i rigtig mange år.
Vi renser dit tag og behandler det med produkter som gør at alle bevoksninger med mos og alger dør.